De sportfysiotherapeut speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor iedereen die wil gaan sporten of sport als hobby of beroep heeft.

De sportfysiotherapeut behandelt cliënten die na ziekte of blessures weer aan het werk willen en/of weer willen sporten. Hij begeleidt en adviseert ervaren sporters die hun sport op hoog niveau willen beoefenen. In zijn praktijk ziet de sportfysiotherapeut ook andere (kwetsbare) doelgroepen, zoals ouderen en kinderen, bij wie sport wordt ingezet als onderdeel van de therapie.

De meeste klachten waarmee mensen naar de sportfysiotherapeut gaan, zijn blessures aan de knie, enkel en schouder. De therapie richt zich niet alleen op het herstel van de getroffen gewrichten, maar kan ook bedoeld zijn om juist die lichaamsdelen te trainen die nog wel belastbaar zijn.

De sportfysiotherapeut zal dmv zijn specifieke sportkennis en de eisen die daardoor aan het lichaam gesteld worden kunnen beoordelen waar de klachten vandaan kunnen komen. Door gerichte behandeling en aangepaste training zorgt hij er samen met u voor dat u snel op uw juiste sportniveau terug kan keren.
Sportfysiotherapie
Mail ons
Contact ons
Bel ons direct. 0314-625333
Afspraak plannen
0314-625333
© 2019 Fysio Zelhem