Fysiotherapie Algemeen
Als algemeen fysiotherapeuten zijn wij deskundig op het gebied van bewegen. Wij behandelen patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen. In Nederland werken ongeveer 20.000 fysiotherapeuten in zelfstandige praktijken, gezondheidscentra, ziekenhuizen, revalidatiecentra, verpleeghuizen en steeds vaker op de bedrijfsvloer. Samen met de algemeen fysiotherapeut werkt u aan meer bewegingsvrijheid en een betere kwaliteit van leven. Wij behandelen patiënten individueel of in groepen. Wij gaan samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen.

Via de huisarts of rechtstreeks

Uw arts kan u naar de fysiotherapeut verwijzen, maar u kunt ook zonder verwijzing bij ons terecht. Allereerst vindt er een screening plaats. Daarbij wordt onderzocht of er een indicatie is voor fysiotherapie, of dat het verstandig is uw klachten eerst door uw huisarts te laten bekijken. Is fysiotherapie nodig? Dan volgt een vraaggesprek en onderzoek. Wij proberen uw klachten zo goed mogelijk in beeld te krijgen.

Behandelplan

Bij het opstellen van een behandelplan kijken we samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden.
Met onze adviezen en oefeningen zorgen we ervoor dat u weer beter kunt bewegen. De laatste jaren gaat veel aandacht uit naar de preventieve gezondheidszorg.

Ook daarvoor kunt u terecht bij Fysiotherapiepraktijk Zelhem.
0314-625333
Mail ons
Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

7.30 - 20.30 uur
7.30 - 19.00 uur
7.30 - 18.00 uur
7.30 - 19.30 uur
7.30 - 17.30 uur
Gesloten
Gesloten
© Fysio Zelhem