Rianne Blom
In 2014 ben ik afgestudeerd aan het Saxion te Enschede als algemeen fysiotherapeut. Na de opleiding ben ik meteen door gegaan met de masterclass gerontologie. Daar heb ik veel geleerd over de veranderingen bij het ouder worden en het onderzoeken en behandelen van kwetsbare ouderen. Na een waarneming bij een particuliere praktijk in Gendringen heb ik 3,5 jaar in Duitsland gewerkt. In Duitsland heb ik een brede ervaring opgedaan zowel in de praktijk als met huisbezoeken. Daar kwam ik dan bij mensen aan huis, in een verzorgingstehuis en heb mensen met een verstandelijke beperking behandeld bij een instelling.
In 2016 heb ik de cursus claudicatio gedaan. Om mensen met vaatproblemen te helpen verder te kunnen lopen door middel van verbeteren van ziekte inzicht en looptraining.
Ik vind het belangrijk om naast de behandeling in de praktijk ook handvatten te geven waar mensen thuis mee verder kunnen voor sneller herstel en om de kans op herhaling te verkleinen. Door mijn werk in de thuiszorg, voor en tijdens mijn studie fysiotherapie, ben ik erg geïnteresseerd geraakt in het werken met ouderen. Hier in Zelhem zal ik mij verder ontwikkelen in het behandelen van de ouderen. Mensen helpen hun zelfredzaamheid zo lang mogelijk te laten behouden.
Na het behalen van mijn diploma ben ik 3 jaar verzorgster geweest bij voetbalvereniging Be Quick. Zelf vind ik het ook heerlijk om te sporten. Jaren lang deed ik aan wedstrijdzwemmen bij de IJsselmeeuwen in Zutphen, naast zelf te trainen heb ik daar heb ook zwemles en training aan de jeugd gegeven. Sinds ik in Zelhem werk ben ik begonnen met sporten bij Aerofitt. Daarnaast vind ik het heerlijk om in de winter te gaan skiën.agelijks functioneren.
Big registratienummers
69918680204
0314-625333
Mail ons
© 2020 Fysio Zelhem

7.30 - 20.30 uur
7.30 - 19.00 uur
7.30 - 18.00 uur
7.30 - 19.30 uur
7.30 - 17.30 uur
Gesloten
Gesloten
Openingstijden Praktijk
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag